Stichting Mannenwerk start supportgroep in Brabant

stichtingmannenwerkOp donderdag 8 oktober a.s. start de stichting Mannenwerk voor het eerst een supportgroep ten zuiden van de grote rivieren, in Den Bosch. Hiermee gaat een langgekoesterde wens in vervulling om het mannenwerk voor de Brabantse (homo)man beter bereikbaar te maken. Een supportgroep biedt je de gelegenheid om eens in de twee weken stil te staan bij wat zich aandient in je leven en dit te delen met een kleine groep andere mannen. Een veilige plek met een structuur die ruimte en aandacht biedt om contact te maken met datgene wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven, om elkaar te ontmoeten, verhalen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

Voor meer informatie over het mannenwerk en de supportavonden en voor aanmelding, zie www.mannenwerk.nl
De supportgroep in Den Bosch vindt tweewekelijks plaats op 6 donderdagavonden van 19:30 – tot 22 uur. Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 6 en maximaal 8. De prijs bedraagt € 150.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.