Roze zaterdag 2017 naar ‘s-Hertogenbosch, Oss en regio

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat ‘onze’ kerngroep Roze Zaterdag 2017 erin geslaagd is om het ‘bid’ voor de nationale Roze Zaterdag 2017 binnen te halen. In onze volgende BR, als het feestgedruis verstomd is, zullen we hier uitgebreid aandacht aan besteden. In 2017 kleurt de hele regio langdurig actief roze, met als hoogtepunt in juni ROZE ZATERDAG voor jou. We feliciteren in het bijzonder Derk Oorburg, Jolanda van Gool, Ivo van Harmelen, Anja van Hout, Bert Henkelman en Eddie Collin met het geweldige Bidbook en het gewonnen bid en wensen ze een welverdiende vakantie. En uiteraard ook de beide gemeentes, het COC NoB en allen die hieraan meegewerkt hebben de afgelopen maanden en die in grote getale de missie naar Maastricht Colours You ondersteund hebben!

ROZEZATERDAGvoorjou_400

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.