T-DAY: informatie, dialoog & ontmoeting met elkaar!

Op 10 oktober 2015 zal COC Noordoostbrabant in de Muzerij in ‘s-Hertogenbosch de eerste T-day organiseren in het kader van de Comingoutdag. Deze speciale dag over transgenders is bedoeld om op een leuke, ontspannen manier, meer informatie te krijgen over transonderwerpen. Op een creatieve manier wordt de dialoog geopend en wordt er een gezellige omgeving gecreëerd om elkaar te ontmoeten.

Met de thema’s ‘Werk’, ‘Thuis’ en ‘Trots’ worden diverse onderwerpen gepresenteerd, zowel voor de transgender als voor de (werk)omgeving. Erg interessant is het dan voor beide partijen om op deze bijzondere wijze informatie te verkrijgen en de dialoog met elkaar aan te gaan.

De dag begint om 13:30 en zal rond 18:00 op zijn einde lopen. Toegang in de Muzerije is uiteraard geheel gratis en voor een drankje wordt gezorgd.

Wij zien jullie graag de 10e in de Muzerij!

tday

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.