Festival Boulevard zoekt deelnemers

      Reacties uitgeschakeld voor Festival Boulevard zoekt deelnemers

Schermafbeelding 2016-06-30 om 11.30.31

GEZOCHT: deelnemers voor THE COMMON PEOPLE door Jan Martens in Den Bosch

 

Choreograaf Jan Martens en filmregisseur Lukas Dhont zoeken 48 mensen voor hun voorstelling THE COMMON PEOPLE. Als deelnemer ontmoet je op het podium één persoon voor het eerst. Je volgt hiervoor een (eenvoudig) script dat van te voren is bepaald. Tijdens een aantal workshops word je voorbereid voor deze ontmoeting aan de hand van eenvoudige opdrachten. De voorstelling is te zien op 5 en 6 augustus tijdens Theaterfestival Boulevard. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom om deel te nemen. Ervaring met dans of theater is niet vereist. We zoeken inwoners van Den Bosch, Tilburg en omstreken.

In THE COMMON PEOPLE ontmoeten inwoners uit Den Bosch, Tilburg en omstreken elkaar voor de eerste keer. Niet op Facebook of in een chatsessie, maar in het echt: een-op-een op het podium. THE COMMON PEOPLE portretteert de regio en brengt haar inwoners samen op het podium van de Verkadefabriek. Het is een sociaal experiment, workshop en performance in één die choreografie, film en verhalen uit het dagelijkse leven met elkaar verbindt. THE COMMON PEOPLE wordt gemaakt door Jan Martens en Lukas Dhont in samenwerking met DansBrabant en Theaterfestival Boulevard.

WANNEER?

Deelnemers worden voor de workshops in 4 groepen verdeeld, elke groep neemt deel aan 3 workshop momenten:

GROEP 1: 29 juli van 18 tot 21u en 30 juli van 11 tot 14u in Tilburg, 3 augustus van 18 tot 21u in Den Bosch

GROEP 2: 31 juli van 11 tot 14u en 1 augustus van 18 tot 21u in Tilburg, 4 augustus van 18 tot 21u in Den Bosch

GROEP 3: 30 en 31 juli van 11 tot 14u en 3 augustus van 18 tot 21u in Den Bosch

GROEP 4: 30 en 31 juli van 15 tot 18u en 4 augustus van 18 tot 21u in Den Bosch

Op de avonden van de voorstelling op 5 en 6 augustus moet je vanaf 16:00 uur aanwezig kunnen zijn in de Verkadefabriek in Den Bosch.

 

Voor meer info en je aanmelding, kun je terecht bij Gido Broers: common.people@festivalboulevard.nl.
Vertel ons wat meer over jezelf en vermeld duidelijk je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer. Stuur ook een foto mee.

 

 

Share