Dag van de Dialoog 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Dag van de Dialoog 2016

flyer-2016-voorkantdag-vd-dialoog“Kunst van het samenleven”

De Dag van de Dialoog brengt mensen met verschillende achtergronden met elkaar in gesprek. Iedereen kan deelnemen. Je gaat aan tafel met maximaal acht personen. Samen ga je in dialoog; op een respectvolle, openhartige manier maak je kennis, luister je naar elkaars verhalen en ga je met nieuwe ideeën en inzichten naar huis. Laat je droom horen en bespreek met anderen hoe dromen werkelijkheid kunnen worden. Het thema van dit jaar is “Mijn leven in Den Bosch”. Hoe ervaar jij onze stad en hoe ziet jouw ideale toekomstbeeld van Den Bosch eruit?

Kom aan tafel en wissel ideeën uit! Voor eten en drinken wordt gezorgd. Deelname is gratis.

Dinsdag 8 november en donderdag 10 november van 18.00 uur tot 20.30 uur.

www.s-hertogenboschindialoog.nl

Share