Roze borrelmiddag

      Reacties uitgeschakeld voor Roze borrelmiddag

Zorgcentrum De Wellen nodigt u uit om op zondag 11 december deze film te komen bekijken en daarna gezellig na te praten met eventueel een drankje. Dit alles in samenwerking met COC Noordoost Brabant BrabantZorg.

any_day_nowAan het einde van de jaren ’70 neemt een homostel een in de steek gelaten, geestelijk gehandicapt kind in huis. De twee mannen worden al snel de familie die hij nooit heeft gehad. Maar zodra deze onconventionele regeling ontdekt wordt door de autoriteiten, moeten de mannen vechten tegen het rechtssysteem om het kind te kunnen adopteren.

  • Zondag 11 december
  • 13.30 tot 16.30 uur
  • Napraten tot …………

Entree is gratis, drankje is voor eigen rekening.

Aanmelden is niet nodig, voor informatie kunt u Lenie mailen of bellen; 06 – 511 59 487

Share