Vrouwenkoor Behoorlijk Bekoorlijk zoekt gitarist en leden

      Reacties uitgeschakeld voor Vrouwenkoor Behoorlijk Bekoorlijk zoekt gitarist en leden

’s-Hertogenbosch – Deel jij met ons het plezier van muziek maken of zingen en vind je het leuk om met een groep enthousiast zingende vrouwen een theatrale performance neer te zetten? Kom bij ons koor en laat je muzikale talent spreken!

behoorlijk_bekoorlijk-50aBehoorlijk Bekoorlijk is een roze vrouwenkoor dat al ruim 15 jaar over het Leven & de Liefde zingt. Ons repertoire bestaat uit voornamelijk Nederlandstalige nummers met smart, humor, nostalgie en drama en soms wat extra roze accenten. We gebruiken eigen arrangementen en zingen meerstemmig. Liedjes van Anneke Grönloh tot Claudia de Breij en van de Selvera’s tot Jan Rot. En daarnaast ook eigen werk met een kwinkslag. Amusant, om te janken, muzikaal en theatraal en altijd herkenbaar voor iedereen!

Behoorlijk Bekoorlijk wil in alle opzichten overbrengen wat een liedje te zeggen heeft. We steken daarom energie in klank en dynamiek, maar ook in choreografie en expressie. Want een optreden van ons moet mooi zijn om naar te luisteren en leuk om naar te kijken!

Het koor wordt begeleid door accordeon en tot voor kort ook door gitaar. Daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe, enthousiaste gitarist die ons tijdens repetities en uitvoeringen kan ondersteunen. We repeteren tweewekelijks in de Muzerije in ’s-Hertogenbosch en treden ongeveer zes keer per jaar op.

Gaat je muzikale hart sneller kloppen en draag je het roze leven een warm hart toe? Ben je een vrouw? (He-, ho- of bi: het maakt ons niet uit.) Wil jij je muzikale talent als gitarist inzetten of heb je zin om mee te zingen, meld je dan bij ons aan!

Voor meer informatie kun je terecht op www.behoorlijkbekoorlijk.nl of kun je contact opnemen via E-mail.

Share