4 september: Regenboog (Wens)ouder borrel (Uitverkocht)

Op zondag 4 september 2022 organiseert Meer dan Gewenst we een borrel voor roze ouders en wensouders!

Het wordt een middag vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij aanvang zullen er sprekers zijn die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent en vragen hebt kom gerust!

Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten?

Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de regenboog (wens)ouder borrel!
Deze borrel vindt plaats in ’s-Hertogenbosch, maar roze ouders, wensouders en kinderen van roze ouders uit het hele land zijn welkom.

Speciaal programma

Naast het borrelen hebben we ook bestuursleden die je namens het COC Noordoost-BrabantMeer dan Gewenst en Zwanger voor een Ander welkom heten. Er zal een persoonlijk ervaringsverhaal worden verteld.
Ook hebben we een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen.

De locatie is geopend vanaf 13:30 met inloop tot 14:00. Rond 14:15 er sprekers zijn, waarna er voor de rest van de middag onderling gekletst kan worden. Een hapje en drankje wordt door het COC verzorgd.

Kortom: een prachtig programma, en een leuke borrel. Boek gauw je ticket(s) voor het uitverkocht is!

Kosten en aanmelden Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag steun je de stichtingen Meer dan Gewenst, Zwanger voor een Ander en het COC. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.
Koop je ticket(s) HIER

Restitutie is helaas niet mogelijk.

Tijd en Locatie De bijeenkomst vindt plaats op zondagmiddag 4 september 2022 van 14:00-17:00 in Den Bosch, goed bereikbaar met OV en auto. De precieze locatie staat op je ticket.