COC Noordoost-Brabant en Trek Iets Leuks Uit organiseren Bosch regenboogdebat op 11 maart

De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur. In aanloop hiernaartoe organiseren COC Noordoost-Brabant en queer-kunst-collectief ‘Trek Iets Leuks Uit’ een debat over ‘Queer of Regenboogstad ’s-Hertogenbosch.’ Op 11 maart 2022 gaan we van 18:00 tot 20:00 uur met Bossche politici in gesprek over hoe er de komende vier jaar écht verschil gemaakt kan worden voor de LHBTIQ+-community. Graag nodig ik je hiervoor dan ook van harte uit!  

Het gesprek voeren we daarentegen wat anders dan anders. Zo gaan we mét mensen uit de queer/ LHBTI+-gemeenschap in gesprek met de politiek. Op deze manier kunnen we onze toekomstige vertegenwoordigers laten ervaren dat we niet allemaal hetzelfde zijn, maar wel een aantal zaken voor en in de queer en LHBTI+-gemeenschap heel belangrijk vinden. Denk bijvoorbeeld aan voorlichting op scholen, veiligheid op straat en bij het uitgaan, aanpak van discriminatie op de sportvelden en meer ruimte voor queer-initiatieven, zowel letterlijk als figuurlijk.

We zouden het zeer waarderen als jij op vrijdagavond 11 maart onze gast wil zijn, zodat we samen het gesprek met de politici kunnen voeren. Op deze manier kunnen we samen werken aan goede afspraken voor hun inzet de komende vier jaar. Want dát we aan de slag moeten, is een feit.

Van samen praten naar samen doen! Op 11 maart zetten we de eerste stap naar concrete acties en afspraken voor de komende 4 jaar. Doe jij met ons mee? Stuur dan een bericht naar info@cocnoordoostbrabant.nl.


DATUM:
           Vrijdag 11 maart 2022 van 18:00 tot 20.00 UUR 
LOCATIE:         Huis73, Pleitzaal Hinthamerstraat 72-74.
KAARTEN:       Geïnteresseerden kunnen hun plek reserveren via info@cocnoordoostbrabant.nl.

Facebook Event