COC Noordoost Brabant legt krans bij doden­herdenking en viert vrijheid op bevrijdings­festival

Op 4 en 5 mei was het COC Noordoost Brabant actief bij de dodenherdenkingen in ‘s-Hertogenbosch en Oss en het bevrijdingsfestival in ‘s-Hertogenbosch.

Op 4 mei hebben wij namens onze vereniging een krans gelegd bij de herdenkingen in beide plaatsen. In Oss deden we dit samen met Regenboogstad Oss, waarvan Leontien van Hassel en Ivo van Harmelen een toespraak hielden. De krans werd gelegd door Loek Derks en Sophie Rikken van Queer Support Oss.

Op 5 mei stonden we met een stand op het bevrijdingsfestival in ‘s-Hertogenbosch. Bezoekers konden bij onze stand terecht voor gesprekken en merchandise van #iedereenmagzoenen zoals t-shirts, hoodies, truien, pennen, lippenbalsem en keycoards. Er was ook gratis popcorn in #iedereenmagzoenen bekers, deze waren erg populair. Er werden honderden porties uitgedeeld aan jong en oud.

We zijn erg blij met de positieve reacties op onze aanwezigheid op het bevrijdingsfestival en willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en met ons heeft gesproken. We hopen op deze manier bij te dragen aan meer acceptatie en gelijkheid voor de LGBTQ+-gemeenschap.