De Draaitafel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie

Waar verschillende generaties met verschillende achtergronden aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner.

‘Hoor verhalen van vroeger en nu, wissel levenservaringen uit en maak nieuwe bijzondere vriendschappen’ .

Wat is het?

De Draaitafel is een diner op 16 maart aanstaande waarbij Bossche buurt- en stadsgenoten van diverse leeftijden en met verschillende achtergronden met elkaar genieten van een 3-gangen diner. 

Waarom is het?

We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt en dat er inspirerende ontmoetingen tussen mensen tot stand komen die elkaar in het dagelijks leven niet zo snel zouden ontmoeten. Vandaar dat we ook heel gericht de Bossche regenbooggemeenschap uitnodigen om gezellig mee te doen. BrabantZorg heeft niet voor niets al jaren de Roze Loper, het certificaat voor LHBTI-vriendelijke zorg. 

Hoe werkt het?

Je zit met zijn vieren aan tafel. Elke gang wordt er gewisseld van tafel waardoor je steeds met nieuwe mensen aan tafel zit. Daarnaast is er live pianomuziek en kun je verzoeknummers van toen & nu aanvragen.   

Handig om te weten

Datum: 16 maart

Tijd: 17:00 – 19:30

Adres: Woonzorgcentrum Nieuwehagen (Gervenstraat 2) in Den Bosch

Kosten: 12,50 pp

Aanmelden

Meld je aan door een mailtje te sturen naar maaike.teernstra@brabantzorg.eu. Vermeld je naam, met hoeveel personen je komt, of je allergieën hebt en of je vegetarisch bent. 

Wees er snel bij, want we hebben plek voor maximaal 25 personen. 

De organisatie

De organisatie is in handen van BrabantZorg ’s-Hertogenbosch en wordt ondersteund door de gemeente ’s-Hertogenbosch en Visible-ID. Met dank aan de JongerenAmbassadeurs ’s-Hertogenbosch.