Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Queer Colours

Queer Colours | Christmas Queer Quizzzz!

14 december 2023 | 19:30 - 21:30

Gratis
Glitters, regenboog, chique zwart; trek je beste kerstoutfit aan voor de Christmas Queer Quizzzz! De quizmaster neemt ons mee voor een avond vol kennis, entertainment en queer fun!

In verschillende rondes met vragen over bijvoorbeeld muziek, televisie, algemene kennis, wordt jouw brein flink uitgedaagd. Maar bovenal is het leuke avond vol gezelligheid waarin flink gelachen wordt. Uiteraard is er een klein prijsje voor de winnaar. Maar voor iedereen geldt: Je gaat altijd slimmer weg dan dat je gekomen bent!

🌈🌈Al meer dan een jaar een begrip in Vught: Queer Colours….🌈🌈

Één avond per maand ontmoeten we elkaar bij Bibliotheek Vught of Jeugd & Jongerencentrum Elzenburg. Samen maken we er een leuke avond van. Deze avonden worden georganiseerd voor en door de community. Queer Colours is voor iedereen tot en met 40 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Kom je ook?

🌈Bij ons staat vrijheid centraal. Alles is optioneel en niets is verplicht. Voel je vrij om jezelf op jouw eigen manier uit te drukken. Meld je vandaag nog aan voor Queer Colours!🎉🌈🎉

Aanmelden >

Gegevens

Datum:
14 december 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Serie:
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://huis73.op-shop.nl/27755/queer-colours/14-12-2023

Locatie

Jongerencentrum Elzenburg
Lidwinastraat 12 C
Vught, 5262 EP
+ Google Maps