Kim dingt mee naar titel ‘Miss Gay Holland 2020’

Kim Verstappen uit Den Bosch is in de race voor de titel Miss Gay Holland 2020. Dat doet zij niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele lhtb+ community in Noordoost Brabant: “Als ik deze titel win zou ik nog zoveel meer kunnen doen voor mijn prachtige kleurrijke community.” Stemmen kan nog tot en met aanstaande zaterdag!

DEN BOSCH – “Laat ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Kim Verstappen uit Denbosch. Ik ben een trotse transvrouw van bijna 24 jaar. Ik doe dit jaar mee aan de online verkiezing Miss gay Holland 2020, al jaren lang zet ik mezelf in voor de lhtb+ community lokaal bij COC Noordoost Brabant en in de commissie regenboogstad. Als ik deze titel win zou ik nog zoveel meer kunnen doen voor mijn prachtige kleurrijke community. Gun je mij de titel? Stemmen kan nog tot en met zaterdag 16 mei door een e-mail te sturen naar info@missgayholland.nl. Vermeld daarin dat je op Kim stemt. Alvast bedankt! Meer info kunt u vinden op mijn Instagram-pagina: kimverstappen_official.”

Share