Loop mee met de Pride March in Rotterdam – Zaterdag 25 september

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Loop op zaterdag 25 september, tijdens Rotterdam Pride, mee met de jaarlijkse pride demonstratie en laat je stem horen voor gelijke rechten en meer acceptatie van de LGBTIQ+ community wereldwijd! Tijdens een vreedzame mars, geven we een signaal aan de Rotterdammers, politiek én de wereld af: Liefde is liefde, ongeacht iemands seksualiteit of genderidentiteit. Recente incidenten in Nederland laten opnieuw zien dat inclusie en acceptatie echt nog beter kunnen én moeten! Dus neem al je friends, family en allies mee en bewapen je met spandoeken, vlaggen en een berg liefde. Dan laten we samen ons trots zien voor elkaar en de community wereldwijd. Proud Together!

Als COC Noordoost-Brabant willen we onze solidariteit betuigen en mee lopen. Ook kunnen we projecten zoals de Brabantse Potcast en Iedereen Mag Zoenen promoten. Wij zorgen voor de borden van de Brabantse Potcast, een spandoek tégen homo-discriminatie van Iedereen Mag Zoenen en evt. regenboogvlagen.

Praktische info
11.00 uur Verzamelen en manifestatie bij Stadhuis Rotterdam
12.00 uur Pride March (route volgt)
14.00 uur Einde

Laat via info@cocnoordoostbrabant.nl even weten als je mee wilt lopen? Het plan is om tijdig met de trein richting Rotterdam te gaan (zal rond 9.00 uur zijn)