Ketelhuis officieel geopend!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Samen met zo’n 60 leden, geïnteresseerden en nieuwe buren is op 9 oktober is het Ketelhuis officieel geopend door wethouder Mike van der Geld. Helaas moest de opening eerder dit jaar worden uitgesteld i.v.m. de corona-maatregelen.

We zien het Ketelhuis als onze ‘huiskamer’. Waar we mensen kunnen ontvangen, workshops én natuurlijk af en toe een gezellige bijeenkomst geven.

Ik hoop dat deze plek ons saamhorigheidsgevoel versterkt. We hopen met onze huiskamer een veilige plek te bieden voor iedereen in de grote mooie regenboogfamilie die we vormen.

Anja van Hout, Voorzitter COC Noordoost-Brabant

Het is natuurlijk geen toeval dat 9 oktober is gekozen als openingsdatum. In het weekend voorafgaand aan Coming Out Day.

De Coming Out is binnen onze gemeenschap een belangrijk moment. Vaak wordt gezegd “het zou niet nodig moeten zijn”, maar hoe je t ook wendt of keert in onze huidige maatschappij is het nog steeds voor sommige mensen moeilijk 100% zichzelf te zijn. Als we met “ons Ketelhuis” een plek kunnen bieden waar mensen wél zichzelf kunnen zijn dan is op dat punt onze missie geslaagd. Wij blijven daaraan werken.

Anja van Hout, Voorzitter COC Noordoost-Brabant