Praat mee over de Voeders van Den Bosch!

Minou Bosua zoekt gezinnen met een bijzondere samenstelling

In aanloop naar de nieuwe voorstelling Niet de Vaders onderzoekt Minou Bosua draagvlak voor ‘Voederschap’. Wat als het traditionele gezin niet meer de hoeksteen vormt van de samenleving maar we ons van jongs af aan verbonden weten met een veel grotere roedel? Zouden we de wereld dan anders in kunnen richten, meer als een familie en minder als een bedrijf? Wie zorgt voor wie? Wie voeder jij? Door welke voeders ben jij grootgebracht?  Woont ieder gezinslid wel in hetzelfde huis of is de straat je familie?

Theatermaker Minou Bosua is zelf deel van een niet-traditioneel gezin, en wil graag leren van andere gezinnen met bijzondere samenstellingen. Over hoe zij hun ‘voederschap’ vormgeven. Over hoe zij voor elkaar zorgen. Minou bouwt een warm en veilig nest (vormgeving van Bas Kosters) waar theatrale ontmoetingen zullen plaatsvinden, en waar zij zal broeden op de verhalen die met haar gedeeld worden. Samen met de deelnemers brengt zij de Voeders van Den Bosch in beeld.

Meedoen?
Ben jij onderdeel van een niet-traditioneel gezin (eenoudergezin, homoman/lesbische vrouw met partner en kind, donorvader, regenbooggezinslid, voogd / pleegouders, mantelzorger, nestverlater of beheerder van een leeg nest?), of zelfs expert op dat gebied, of heb je beroepsmatig hiermee te maken, en wil je daarover in gesprek? Meld je aan voor deze theatrale ontmoeting met Minou en elkaar!

Het gaat om de volgende data:
10, 11, 13 en 14 augustus van 19.30-21.00 uur.

Op 15 en 16 augustus van 19.30-21.00 uur deelt Minou de opbrengst van de 4 avonden, en ben je ook van harte welkom.

De Voeders van Den Bosch vindt plaats in Theater aan de Parade.

AANMELDEN
Stuur een mail met korte motivatie naar babette@festivalboulevard.nl.

Vertel hoe jouw gezinssamenstelling eruitziet, waarom je mee zou willen doen en op welke avond(en) je beschikbaar bent. Een aantal zullen van ons een uitnodiging ontvangen om met Minou in gesprek te gaan. We willen graag, voor ieder gesprek (10, 11, 13 en 14 augustus), een mooie mix van perspectieven bij elkaar te kunnen brengen.

Ken je mensen die dit ook wel zien zitten, deel dit bericht!

Er zijn ook mensen welkom als toehoorder. Zij kunnen hier (https://www.festivalboulevard.nl/nl/programma/id-5591/de-voeders-van-den-bosch/]
een gratis ticket krijgen.