Rachel uit Oss is kandidaat Miss Gay Holland 2022

Mijn naam is Rachel. Ik ben 21 jaar en ik kom uit Oss. Ik doe mee aan Miss Gay Holland 2022 omdat ik meer acceptatie wil bereiken binnen de transgemeenschap. Ik krijg namelijk nog te vaak te horen dat mensen foto’s van transpersonen doorsturen om dan te bespreken of iemand wel of niet gelukt is. Ik ben als transvrouw hier heel erg op tegen en vind namelijk dat ieder mens mooi is zoals diegene is. Ik vind dat iedere transpersoon gelukt is. Want ja wat is nou gelukt? Ik vind ook dat mensen dingen aan zichzelf mogen veranderen als ze dat willen zonder dat iemand daar een mening over hoeft te delen.

Ik wil mensen graag mijn verhaal vertellen en hoop op jullie stem!

Stemmen kan door tussen 14 februari en 26 februari een mail te sturen met de naam van de kandidaat naar info@missgayholland.nl