Wie vertegenwoordigt Noordoost-Brabant bij het COC Songfestival op 9 oktober?

Het COC Songfestival strijkt in 2022 neer in Haarlem. De 26ste editie van de befaamde regenboog liedjeswedstrijd zal op zondag 9 oktober a.s. plaatsvinden in poppodium Patronaat. COC Kennemerland organiseertdeze editie samen met het landelijk team. 

COC Songfestival 
In 2019 beleefde het COC Songfestival de 25ste (en voorlopig laatste) editie die werd gewonnen door zangeres Luz Bravo met haar lied ‘Harmony’ namens COC Midden-Nederland. Het festival begon ooit als een knipoog naar het grote Eurovisiesongfestival. Na de deelname van Willeke Alberti op het festival in 1994, moest Nederland een jaartje overslaan en bedacht COC Limburg als alternatief het Nationaal COC Songfestival. Inmiddels is het uitgegroeid tot een serieuze regenboog liedjeswedstrijd waar jaarlijks diverse regio’s aan meedoen. In de loop der jaren heeft het festival een scala aan diverse liedjes en artiesten op het podium mogen verwelkomen. 

Deelname aan het festival
Het COC Songfestival is op 9 oktober 2022 om 16.00 uur in het Haarlemse Patronaat. Informatie over hoe je kunt deelnemen aan het festival, updates over de programmering en de start van de kaartverkoop kun je vinden op de website en social mediakanalen van het COC Songfestival  www.cocsongfestival.nl.